Saturday, 5 April 2014

Ajar Irfan Berjalan


Irfan sudah masuk 5 bulan. Buat masa ni, dia sudah pandai roll over depan belakang. Tapi memandangkan aku ingin Irfan berjalan cepat macam Syakirah iaitu 8 bulan sudah bertatih. So, aku pun rajin melatih Irfan di rumah.. Video ni Azlan yang pegang Irfan. Suami ku kurang expert nak bimbing Irfan jalan. Irfan boleh buat dengan lebih baik lagi..Mungkin dia excited sebab nampak aku amik gambar dia :-)


video

Irfan masuk 5 bulan

Sekarang Irfan memang pandai pilih. Kalau nak tidur memang dengan aku..Pernah Azlan cuba tidurkan tapi menangis meraung dengan kuatnya!! Bila aku ambil je terus diam..Teresak-esak..Merajuk la tu ..Tapi dia terus tidur :-)

No comments:

Post a Comment